billig-ophugger-k-benhavn.html

Billig ophugger København

ophugger virksomhed

Vi er en stor ophugger virksomhed, som har mulighed for at give dig et rigtig godt tilbud. Bor du på Sjælland og står med en eller flere skrotbiler, så slå et kig ind forbi vores ophugger København, som gerne vil tage et kig på din bil.

 

 

Der findes rigtig mange autoophuggere Sjælland, men vi er placeret centralt i København, hvilket gør det nemt for dig, at finde frem til os. Så leder du efter en autoophugger Sjælland, så kig ind forbi vores ophugger, som vil kunne give dig et rigtig godt tilbud på din bil. Så kig ind forbi en af vores ophugger København.

 

 

Vores ophugger København tager også gerne imod biler fra andre dele af landet end Sjælland, så skulle du stå med en eller flere skrotbiler, som du gerne vil have lavet et godt tilbud på, er du selvfølgelig altid velkommen til at udfylde blanketten på vores hjemmeside. Så vil vi efterfølgende tage kontakt til dig, for at aftale nærmere omkring dit besøg hos vores autoophugger Sjælland.

 

 

Hos Star Auto Aps ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt at skrotte sin bil. Vi opkøber brugte biler til skrot på Sjælland, som vi skrotter på grønne vilkår, så klimaet bliver belastet så lidt som muligt. Men vi synes også, at vores kunder skal belastes så lidt som muligt.

 

Derfor har vi gjort hele processen meget enkel: vi sørger for alt lige fra afhentningen af din bil, transport til skrotpladsen, afmeldingen af nummerplader, og selvfølgelig sørger vi for det går hurtigt at skrotte din bil. Vi afregner kontant og overfører skrotpræmien straks over Mobilepay, som straksoverførsel eller kontant. Desuden garanterer vi også, at vi betaler den højeste skrotpræmie for din bil.

 

Det er vores fornemmeste opgave, at vores kunder kan sende deres bil til skrot på en hurtig, let og effektiv måde. Den eneste opgave du har, er at udfylde kontaktformularen og sende den til os. Vi kontakter dig umiddelbart efter med et uforpligtende tilbud, og du er altid velkommen til at spørge om råd, få svar på spørgsmål eller høre nærmere om muligheder. Vi betaler samme dag, som du accepterer tilbuddet. Vi benytter både Mobilepay, almindelig kontooverførsel og kontant afregning. Det betyder altså, at du kan stå med 100.000 kroner kontant samme dag, som du vælger at skrotte din brugte bil. Du vælger naturligvis selv, hvordan du helst vil betales.

 

Når du har accepteret et tilbud, betaler vi dig for din skrotbil og henter den på den adresse, du angiver. Vi sørger for at afmelde dine nummerplader, og derefter transporterer vi din brugtbil til skrotpladsen, hvor den vil blive skrottet på den mest hensigtsmæssige måde for miljøet.

 

Det har aldrig været lettere eller hurtigere at skrotte sin bil, og hos Star Auto Aps arbejder vi fortsat på at blive endnu mere effektive. Har du spørgsmål, kan du kontakte os.