Skrotpriser på biler

Skrotpriser på biler

Bedste Skrotpris

 

Er du træt af din bil og kan ikke komme af med den?

Så står vi til rådig! Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil.

Vi som autoriseret firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som

både vil gavne dig og MILJØET!

Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din brugtbil.

Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse.

Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis.

Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti.

Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang

Din Skrotbil

Din Personbil

Din Varebil

Din reservedelsbil

Din defekte bil

Din bil som er blevet kasseret til syn

Din bil som er blevet trafikskadet

Hvis du kan genkende din bil fra en af de ovenstående beskrivelser, så kan du nemt og let udfylde blanketten på højre side, og vi vil så kontakte dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud - hvis tilbuddet accepteres, kommer vi og henter din bil efter aftale.

Vi afregner kontant på stedet.

Ring 71 40 40 43 eller mail os på info@skrotbil.net

Hos Star Auto Aps ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt at skrotte sin bil. Vi opkøber brugte biler til skrot på Sjælland, som vi skrotter på grønne vilkår, så klimaet bliver belastet så lidt som muligt. Men vi synes også, at vores kunder skal belastes så lidt som muligt.

 

Derfor har vi gjort hele processen meget enkel: vi sørger for alt lige fra afhentningen af din bil, transport til skrotpladsen, afmeldingen af nummerplader, og selvfølgelig sørger vi for det går hurtigt at skrotte din bil. Vi afregner kontant og overfører skrotpræmien straks over Mobilepay, som straksoverførsel eller kontant. Desuden garanterer vi også, at vi betaler den højeste skrotpræmie for din bil.

 

Det er vores fornemmeste opgave, at vores kunder kan sende deres bil til skrot på en hurtig, let og effektiv måde. Den eneste opgave du har, er at udfylde kontaktformularen og sende den til os. Vi kontakter dig umiddelbart efter med et uforpligtende tilbud, og du er altid velkommen til at spørge om råd, få svar på spørgsmål eller høre nærmere om muligheder. Vi betaler samme dag, som du accepterer tilbuddet. Vi benytter både Mobilepay, almindelig kontooverførsel og kontant afregning. Det betyder altså, at du kan stå med 100.000 kroner kontant samme dag, som du vælger at skrotte din brugte bil. Du vælger naturligvis selv, hvordan du helst vil betales.

 

Når du har accepteret et tilbud, betaler vi dig for din skrotbil og henter den på den adresse, du angiver. Vi sørger for at afmelde dine nummerplader, og derefter transporterer vi din brugtbil til skrotpladsen, hvor den vil blive skrottet på den mest hensigtsmæssige måde for miljøet.

 

Det har aldrig været lettere eller hurtigere at skrotte sin bil, og hos Star Auto Aps arbejder vi fortsat på at blive endnu mere effektive. Har du spørgsmål, kan du kontakte os.