BIL KØBES KONTANT – KØBENHAVN, SJÆLLAND

Ser du gerne, at din bil købes kontant? Hos Skrotbiler tilbyder vi kontant udbetaling ved køb af brugte biler og skrotbiler. Du kan altså glæde dig over en hurtig udbetaling, der tager udgangspunkt i bilens stand, årgang og mærke. Når din bil købes kontant, får du beløbet med dig, som du eksempelvis kan bruge på udbetalingen til en helt ny bil.

Brugte biler købes kontant

Din bil købes kontant hos Skrotbiler, hvor du kan være sikker på en rigtig god pris. Vi opkøber også brugte biler, som vi sender videre til veletablerede samarbejdspartnere – eksempelvis også reservedele. Hvis du er nysgerrig på, hvad du kan få for din brugte bil eller skrotbil, så tag kontakt til os allerede i dag. Du kan enten vælge at ringe til os på 22 85 40 43 eller skrive til os via kontaktformularen, hvor du oplyser os om mærke, model, årgang og eventuelt antal kilometer. Alle typer brugte biler købes kontant.

Gamle biler købes kontant i Køge

Hos Skrotbil tager vi gerne hånd om din gamle bil – din bil købes kontant, uanset stand og alder. Vi giver helt op til 100.000 kr. for din bil, og faktisk er vi stolte over at have Danmarks højeste skrotpræmier. Så der er absolut ingen grund til ikke at lade os købe din bil kontant, hvis du går med tanken om at skrotte den.

Nu er der kun tilbage og ringe til os, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad din bil er værd. Vi glæder os til at hjælpe dig af med din gamle bil. Selvom din bil købes kontant, tilbyder vi også at overføre beløbet via MobilePay eller banken. Vi snakkes ved på 22 85 40 43.